Korona-tiltak hos SØIR

SØIR følger rådene fra helsemyndighetene for å redusere faren for koronasmitte. Her kan du lese om hvordan dette berører deg, og hva du kan bidra med for å hjelpe oss med dette.

Vi har et viktig samfunnsoppdrag som vi skal fortsette å utføre. For å opprettholde avfallsinnhentingen, er det viktig at medarbeiderne våre unngår smitte. Da trenger vi et godt samarbeid med deg som innbygger.

Det betyr:

Avfallsinnhenting fra husstandene:

Avfallsinnhentingen pågår som normalt. Vi gjør oppmerksom på at kapasiteten i henteordningen vår kan bli endret i tilfelle renovatørene  blir syke eller settes i karantene.

Sørg for å knyte restavfallsposer og plastemballasjesekker godt igjen. Matavfall må være i poser og knytes igjen før de kastes i beholder. Da beskytter du renovatøren mot potensiell smitte fra avfallet.  Pass på at alt avfallet ditt ligger i beholderene/plastsekken, og ikke havner på utsiden. Lokket må være på, slik at fugler og skadedyr ikke tiltrekkes, og renovatørene utsettes for nærkontakt med avfallet.

 

Gjenvinningsstasjonene:

Kunder som sitter i karantene kan ikke komme på våre gjenvinningsstasjoner med avfall. Med respekt for våre ansatte ber vi deg om å forlate stasjonen øyeblikkelig dersom du er i denne gruppen.

SØIR har vanlige åpningstider så lenge vi har bemanning til å holde åpent. Det kan være en risiko for at gjenvinningsstasjonen kan bli stengt hvis bemanning blir syke eller settes i karantene.

 

  • Med virkning fra onsdag 13. mai vil det på våre gjenvinningsstasjoner være en begrensning på maks 8 biler på rampa samtidig. Dette innføres som en permanent løsning.                                                        Det betyr at operatører til enhver tid har ansvar og myndighet til å sette biler på vent i kø før rampe for å ivareta smittevernrådene fra helsemyndighetene, men også for å ivareta egen og kunders sikkerhet.
  • Driftsoperatørene skal holde avstand til kunder – minst 1 meter.
  • Gjenbrukstorgene holdes stengt.
  • Vi tar ikke imot kontanter på gjenvinningsstasjonen for tiden, men du kan bruke bankkort som tidligere.
  • Ha god håndhygiene før, under og etter besøket hos oss.
  • Følg smitteforebyggende hygieneråd fra Folkehelseinstituttet.

Endringer kan forekomme. Følg med på nettsiden vår for oppdatert informasjon.

 

Administrasjonen:

Vi holder åpent men ønsker våre kunder på litt avstand som et forebyggende smittetiltak. Ingen adgang inn på våre kontorer. Følg smitteforebyggende hygieneråd fra Folkehelseinstituttet.

Endringer kan forekomme. Følg med på nettsiden vår for oppdatert informasjon.

 

 

Translate »