Strålende fornøyd med appen Min renovasjon!

Seniorbruker Ruben Ramslien savner ikke tømmekalenderen på papir. Han syns at SØIR sin renovasjonsapp for smarttelefon og nettbrett er helt genial, og bruker den aktivt for å ha kontroll på tømmedatoer.

Ramslien er et kjent ansikt for tusenvis av elverumsinger. Han kom til Elverum i 1967 og har siden den gang jobbet som lærer, i hovedsak ved Elverum Ungdomsskole. Nå er han 76 år gammel, og har siden 2011 nytt pensjonisttilværelsen.

– Appen «Min renovasjon» er jo helt fantastisk enkel å bruke, sier Ramslien entusiastisk. Jeg installerte den, og fikk lagt inn riktig gateadresse. I appen kan man stille inn slik at man mottar varsel dagen før tømmedato. På denne måten har jeg full kontroll, og glemmer aldri å trille frem dunkene. Hvis jeg er usikker på hvordan noe skal sorteres, finner jeg informasjon også om dette i appen.

Vi vet at mange av den eldre garde kvier seg for å bruke smarttelefon og apper, men Ruben Ramslien har ingen slike sperrer. Han er ingen «teknologi-nerd», men i sitt virke som lærer har han opp gjennom tiårene måttet forholde seg til den teknologiske utviklingen. Han har både nettbrett og smarttelefon, løser alle bankoppdrag i nettbank og med VIPPS, og han abonnerer på avisen i elektronisk format.

All info du trenger – bare noen få klikk unna.

– Jeg mottar nesten ikke noe i postkassen lenger, smiler han. Dette er ikke vanskelig eller farlig. Jeg kan trygt anbefale andre seniorer å ta i bruk appen «Min renovasjon».

På SØIRs webforside finner du lenker til å laste ned app både for Apple- (App-store) og Androidtelefoner (Google play). Når appen er installert må du legge inn din gateadresse for å motta riktige varsler. Husk at i forskjellige kommuner i Innlandet kan det variere om gatenavn skrives med «vei» eller «veg». Forsøk med annen skrivemåte, hvis du ikke får treff på din adresse i første forsøk.

 

Translate »