Popp innom

Da har vi poppet opp et stort telt og fylt opp med mange forskjellige ombruksting. Vi har i tillegg fått på plass flere reoler i containeren vår og satt dit mange flotte ombruks-skatter.

Åpent lørdag 23 april kl 9 – 13

Det er veldig lurt å ta seg en tur, for her er det mye fint for enhver smak. Og det er første person til mølla prinsippet. Finner du noe, ta det med deg. Det er mye som leveres inn til Søir OMBRUK men dette er unikt, så her kan man være impulsiv, angrer du er det bare å komme tilbake med det.

Dette er så utrolig gøy å få på plass. Når vi ser hvor mye som fortsatt kan brukes, ting som kan få et nytt hjem isteden for å bli til avfall. Er det utrolig inspirerende å møte alle dere som tar turen Søir og spesielt til Søir OMBRUK for å gjøre et stort eller lite kupp. For det vil jeg absolutt kalle det. Det håper jeg virkelig dere alle gjør. Og ikke minst forteller andre om det. Del ordet!

Og helt til slutt, alle dere vi gleder oss til å se i morgen, lørdag 23 april, vær vennlig å benytt dere av parkeringsplassene som er merket rett ved containeren eller parkeringen utenfor porten vår. Vi vil at så mange som mulig tar turen, men vi vil unngå kaos. Det må tas hensyn til biler kjørende og mennesker gående inn og ut porten.

VELKOMMEN