Søir OMBRUK blomstrer!

Brioklovnen har blitt en artig lampe. Det mangler kun en gjenbrukslampeskjerm som krone på verket.

Det er så utrolig artig å se hvordan Søir OMBRUK rett og slett blomstrer nå om dagen. Vi ser at flere og flere leverer inn gjenbruksartikler til oss, og ikke minst det er mange av dere som benytter dere av tilbudet vårt, ved å ta turen for å se hva som er kommet inn.Kanskje finner dere noe som dere har lyst på eller trenger. Vi har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger fra dere besøkende, noe som gjør det ekstra givende og meningsfylt å jobbe på Søir OMBRUK. Engasjementet er stort i lokalbefolkningen og ønske om gjenbruk er viktig hos mange.

Vi ønsker å bidra så mange flere bevist velger gjenbruk. Vi er åpne for å ta inn det meste, så kvaliteten kan variere på det vi tar inn. Men det er her vi ønsker å inspirere de kreative, så vel de som ikke føler seg kreative, til å se mulighetene i et produkt og potensiale til oppgradering eller bruksendring. Et skap kan for eksempel bli et dukkehus, en kopp og asjett kan bli en fuglemater eller man kan kombinere en gammel tre-leke og en lampe og få noe flott ut av det.

Mange sånne endringer er ikke vanskelig, mye kan læres og kreativitet er noe vi alle har, tro det eller ei, man må som oftest prøve, feile og lære. Har du noen spennende, artige og kreative ideer? Da vil vi gjerne høre om det, la oss dele våre ideer og inspirere til OMBRUK.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *